Onze

Vennoten

ONS KANTOOR

Een fundament van waarden die door de stichtende partners worden gedeeld

AKALEX is een advocatenkantoor dat in de loop van het jaar 2019 opgericht is door haar huidige partners, Meesters Anthony Rizzo, Aurélie-Anne De Vos en Karim Sedad.

Deze gekwalificeerde advocaten worden gedreven door dezelfde waarden van uitmuntendheid, beschikbaarheid, menselijkheid en begrip.

Zij hebben hun expertise en ervaring samen gebracht om u een gepersonaliseerde en kwalitatieve ondersteuning te bieden in een breed spectrum van juridische kwesties.

AKALEX ziet zich als borgsteller voor een gelijke, rechtvaardige en respectvolle rechtspleging voor de rechtzoekenden. Dit doet ze tegen de stroom van de globalisering en de “uberisering”  van de juridische beroepen in, waarbij de advocaat vaak wordt gezien als een eenvoudige dienstverlener.

Of u een particulier of een bedrijf bent, AKALEX verdedigt uw belangen in alle juridische procedures/rechtsplegingen die binnen haar vakgebied vallen.

AKALEX begeleidt en adviseert u ook buiten elke gerechtelijke procedure om. Dit kan ter gelegenheid zijn van de alternatieve geschillenbeslechtingstechnieken (transactie, onderhandeling, bemiddeling) maar ook in het kader van preventieve en anticiperende maatregelen.

Tot slot biedt AKALEX u de mogelijkheid om adviezen en alle juridische handelingen op te stellen die nuttig zouden zijn om uw belangen te beschermen.