Waarden van de stichtende partners

Van het advocatenkantoor

AKALEX is een advocatenkantoor dat in de loop van het jaar 2019 opgericht is door haar huidige partners, Meesters Anthony Rizzo, Aurélie-Anne De Vos en Karim Sedad.

Deze gekwalificeerde advocaten worden gedreven door dezelfde waarden van uitmuntendheid, beschikbaarheid, menselijkheid en begrip.

Zij hebben hun expertise en ervaring samen gebracht om u een gepersonaliseerde en kwalitatieve ondersteuning te bieden in een breed spectrum van juridische kwesties.

Contacteer ons voor een eerste telefonische afspraak

We nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Onze expertise

  Rechtsgebieden

  Ontdek onze expertisegebieden. Deze omvatten o.a. strafrecht, handelsrecht en wegverkeersrecht. Ontdek hoe wij U het beste kunnen helpen.

  Strafrecht

  De advocaten van de AKALEX-vereniging staan u bij, verdedigen uw belangen en maken van de  eerbiediging van uw fundamentele rechten het brandpunt van hun bezorgdheid.

  Ondernemingsstrafrecht

  AKALEX zal u, als vennootschap, leidinggevende of vertegenwoordiger, preventief bijstaan door het opzetten van compliance programma’s en zal eveneens uw belangen voor de recthbank verdedigen.

  Sociaal sociaalstrafrecht

  Het niet-nakomen van sociale verplichtingen kan een strafbaar feit zijn waarvoor de werkgever aansprakelijk kan worden gesteld. Dit kan leiden tot een

  Strafrechtelijk cassatie

  Wanneer een persoon door een strafrechtelijke rechtsmacht wordt veroordeeld en de gewone rechtsmiddelen uitgeput zijn, blijft er een laatste redmiddel : een cassatieberoep bij het Hof van Cassatie.

  Onze

  Vennoten

  Nieuws

  Laatste publicaties

  L’article 162bis, alinéa 2 du Code d’instruction criminelle (ci-après « l’article 162bis, al. 2 ») a été introduit par la loi du 21...